Forside   Om koret   Dirigenten   Historie    

Kammerkoret Broccoli kan tilbyde et bredt repertoire, der inden for alle områder indeholder et stort udbud af såvel kirkelig som verdslig musik.

De seneste år har vi af større værker bl.a. opført Lars Sømods 'Requiem – En Sang om Tab og Tro' (fra 2000) sammen med professionelle sangsolister og Kammerklubben Kammerorkester.

Vi har også sunget Rheinbergers 'Stabat Mater' med strygekvartet, og i årets sommerkoncerter hyldede vi Niels W. Gade med 'Elverskud' som vi også opførte med professionelle sangsolister.

Inden for renæssancen og barok har vi sunget satser af G.P. da Palestrina, Schütz, Soler, Purcell, Hassler og Bach, som vi gerne tager op igen.

Til julekoncerter kan vi tilbyde et stort og varieret program bestående af udenlandske såvel som danske julesange og -salmer. Programmet kan eventuelt suppleres med et antal satser fra korets øvrige program.

Ligeledes har vi mange smukke skandinaviske sange på repertoiret og synger dem flittigt i forbindelse med især forårs- og sommerkoncerter. Når vi sammensætter koncerter tager vi udgangspunkt i vores aktuelle program, men supplerer gerne med satser fra vores øvrige repertoire.

Siden opdateret 22.6.2017