OM DIRIGENTEN

Stanisław Niedźwiedź har studeret direktion ved Karol Lipiński Academy of Music i Wrocław under Marzena Diakun, Mieczysław Gawroński og Marek Pijarowski. Nu er han indskrevet på masteruddannelsen i ensembleledelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Frederik Støvring Olsen som underviser.  


Stanisław realiserer sin passion for at dirigere ved at organisere koncerter og deltage i masterclasses. For nylig vandt han Orchestra’s Choice Award on Summer Confrontations of Young Conductors, som var organiseret af MROS Małopolska Orchestra.

Mens han studerede direktion, udforskede Stanisław ivrigt sin passion for at synge med andre ved at være medlem af mange kor, mest bemærkelsesværdigt er nok Vocal Ensemble "Rondo," med hvilket han vandt mange nationale og internationale priser. Han er meget interesseret i tidlig vokalmusik, især renæssance- og barokmusik, hvilket har ført til mange ensembleprojekter inden for denne genre. 


Privat er han meget passioneret omkring kunst, tanke og filosofi - generelt alt, der fører til en fordybelse i forståelsen af virkeligheden både den ydre og den indre.